Normale betingelser.

Bliv markedsført gratis!

Beskrivelse.
Ved online medieannoncering på www.på-hotel.dk / www.paa-hotel.dk menes der online reklame som vedr. jeres virksomheds informationer på vores hjemmeside.
 
Annoncering.
Når der afgives ordre om markedsføring hos på-hotel.dk sendes der en bekræftelse om det aftalte pr. e-mail.
 
Annonceringen gælder for hoteller, kroer, feriecentre, vandrerhjem og campingpladser inden for Danmarks grænser.
 
Tilmeldte for vist virksomhedens navn, hjemmesidelink + beskrivelse op til 80 bogstaver/tegn, som vises på en eller flere af siderne alt efter hvilke type ophold i kan tilbyde og hvor i ligger geografisk. I bliver også oplyst på hjemmesidens forside som nyhed. I alt 2 steder hvor jeres hjemmesidelink vises plus specifikke informationer om jer.
 
Annoncens løbetid samt opsigelse.
Vi går ind for at det skal være en win win for alle parter. Derfor tilbyder vi helt gratis markedsføring indtil vi er kommet over 50 tilmeldte ophold.
 
Kunder kan altid opsige denne gratis markedsføringskampagne.
På-hotel.dk kan også opsige samarbejdet hvis vi af en bestemt årsag ikke kan markedsfører jer længere.
 
Eksempel. På-hotel.dk's første tilmeldte har foreløbigt snart fået gratis markedsføring i et år og fortsætter ganske gratis indtil vi når 50 tilmeldte eller vi af en anden grund ikke kan markedsføre dem længere.
Hvor lang tid vil du vente når du kan få relevante besøgende på hjemmesiden?
 
Jo hurtigere du tilmelder dig, jo længere tid får du gratis markedsføring!
Vi går altid op i tilfredse kunder!
 
Ansvar.
Tilmeldte er ansvarlige for den tekst og lovligheden af den information der fremtræder i annoncen. Kunder er også ansvarlige for at annonceringen ikke krænker tredjeparts rettigheder eller på anden måde er erotisk eller pornografisk fremstillet. 
 
På-hotel.dk påtager sig intet ansvar for vundet eller tabt markedsføring for tilmeldte. Vi går selvfølgelig efter at få en masse relevante besøgende ind på siden, som vi kan henvise til jer. På-hotel.dk kan ikke stilles til ansvar for overnatningsfaciliternes service, da vi i god tro formidler dejlige ophold i Danmark.
 
Ændringer.
Ved ændringer forbeholder På-hotel.dk sig ret til uden varsel at foretage nødvendige eller hensigtsmæssige ændringer ved layout, indhold, størrelse, kvalitet, format, placering, priser, skrifttyper og søgestruktur.
 
Priser og fakturering.
Når vi kommer over 50 tilmeldte vil i modtage en e-mail om at blive markedsført for et fast beløb der løber for et år af gangen. Prisen er ikke vurderet endnu da det kommer an på hvor mange unikke besøgende vi kan henvise til jeres side. Derfor tilbyder vi jer gratis markedsføring her og nu!
 
Hvis der er ændringer i priser kontakter vi jer pr. e-mail så i selv kan vurdere mulighederne for videre markedsføring. Hvis det ikke har interesse eller der ingen kontakt er inden for 1 uge efter e-mail er sendt, vil i automatisk blive fjernet fra hjemmesiden uden at i skal betale for næste års markedsføring.
 
Når vi kommer over 50 tilmeldte vil annonceringen gælde for et år af gangen. Betalingsbetingelser er 14 dage netto. Ved for sen betaling vil der blive pålagt et rykkergebyr i henhold til renteloven fra sidste rettidige betalingsdato til betalingen for annonceringen sker. På-hotel.dk er ved for sen betaling også berettiget til at opkræve øvrige inddrivelsesomkostninger og i nogle tilfælde ophæve aftalen helt eller delvist uden nogen form for kompensation. Vi forbeholder os retten til at regulere priser når vi kommer over 50 tilmeldte.  Pt. er det helt gratis at blive markedsført!
 
Twister.
Ved enhver tvist imellem parterne der ikke fremgår i betingelserne eller har anden betydning, afgøres ved Københavns Byret. 
 
Aftale.
Med mindre andet er aftalt skriftligt med På-hotel.dk gælder disse normale betingelser. Vi forbeholder os retten til at ændre i de normale betingelser uden varsel og med virkning for nye samt nuværende kunder på siden. De normale betingelser kan til enhver tid findes her under "normale betingelser"
 
På-hotel.dk går ind for at det skal være en win win situation for alle med en positiv kundeservice.
 
Vi ser frem til at høre fra dig!
 
 
 

GRATIS TOP TILBUD!

- Gratis markedsføring.  

- Gratis link på hjemmesiden.

- Gratis besøgende.           

- Gratis omtale.           

PRIS: Kr. 0,00,-

Tilmeld jer i dag!